dimarts, 25 d’octubre del 2011

PER A QUE SERVEIX UN JUMPER Y PER A QUE UN SWITCH

Un jumper és un element conductor usat per connectar dos terminals per tancar un circuit elèctric. Els jumpers són generalment usats per configurar o ajustar circuits impresos, com en les plaques mares dels ordinadors.
Els jumpers permeten configurar el maquinari o dispositius electrònics.

També és utilitzat per definir el voltatge i la velocitat del microprocessador de forma mecànica.
També s'utilitzen els jumpers per netejar la informació del CMOS i resetejar la configuració del BIOS.
la pila de sistema (és una pila camusa: 2032) que es troba en el mother. Al costat d'aquesta pila hi ha els jumpers que necessites. Generalment com netejar la configuració del BIOS, aquesta en el manual. Però en general, en la posició 1i2 en col · locar el jumper i encendre per uns segons la pc, la BIOS es reset. Després el poses en la posició original que ho vas trobar i ja està. Hauràs d'entrar al SETUP per configurar de nou el teu pc.



Els interruptors DIP permeten a l'usuari configurar un circuit imprès per a un tipus particular d'ordinador o d'ús específic. Les instruccions d'instal · lació han de dir perfectament com fixar els interruptors del DIP. Els interruptors DIP són sempre interruptors de tipus palanca, en els quals els centrals tenen dues posicions possibles "ON" o "OFF" (en comptes de per intervals) i generalment es pot veure els números 1 i 0.

Un dels avantatges històriques del Macintosh sobre el PC és que permetia la configuració dels circuits incorporant ordres del programari en comptes de fixar els interruptors DIP. No obstant això, els nous estàndards plug and play van fer que els interruptors DIP es tornessin obsolets en en les PC modernes.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management